11 травня 2023 року відбувся міжкафедральний науково-методичний семінар «Актуальні проблеми удосконалення підготовки керівників для системи охорони здоров’я і фармації та розвитку академічної мобільності»

11 травня 2023 року на базі кафедри управління та забезпечення якості у фармації Національного фармацевтичного університету відбувся міжкафедральний науково-методичний семінар «Актуальні проблеми удосконалення підготовки керівників для системи охорони здоров’я і фармації та розвитку академічної мобільності», у роботі якого взяли участь співробітники кафедри управління та економіки фармації ІПКСФ НФаУ – зав. каф., проф. Зарічкова М. В., проф. Толочко В. М., доц. Артюх Т. О., доц. Должнікова О. М.

11 травня 2023 року відбувся міжкафедральний науково-методичний семінар «Актуальні проблеми удосконалення підготовки керівників для системи охорони здоров’я і фармації та розвитку академічної мобільності» 11 травня 2023 року відбувся міжкафедральний науково-методичний семінар «Актуальні проблеми удосконалення підготовки керівників для системи охорони здоров’я і фармації та розвитку академічної мобільності»

 

Print Friendly, PDF & Email