Стажування у Wyższa Szkoła Biznesu – National-Louis University (Польща)

Шановні науковці, викладачі та студенти!

Запрошуємо Вас пройти стажування у Wyższa Szkoła Biznesu – National-Louis University (Польща) за програмою підвищення кваліфікації «Науково-методична база та інноваційні методи в освіті (за напрямками підготовки): досвід Wyższa Szkoła Biznesu – National-Louis University» 1-14 серпня 2016 р., (Польща з виїзною сесією в Рим та Флоренцію) (два тижні, 108 годин, 3 модуля по 36 годин).

Стажування за напрямками: економіка і менеджмент, психологія та педагогіка, державне управління та політологія, інформаційні технології в бізнесі (напрямок віддзеркалюється в сертифікаті).

Програма складається з 3 модулів:

Модуль 1 (36 годин аудиторної та позааудиторної роботи). Науково-методичне та інформаційне забезпечення освітнього процесу (за напрямками підготовки: економіка і менеджмент, психологія і педагогіка, державне управління та політологія, інформаційні технології в бізнесі). Розгляд науково-методичного надбання університету, тематичні лекції, практика та семінари за напрямами підготовки.

Модуль 2 (36 годин аудиторної та позааудиторної роботи).   Мультдисциплінарність історії науки та педагогічна цінність її використання в навчальному процесі.

  • Вплив науки на розвиток людської цивілізації.
  • Новаторство та наукова принциповість на прикладі видатних наукових постатей людської цивілізації: Микола Копернік, Джордано Бруно, Галілео Галілей, Грегор Мендель.
  • Наука та освіта як найкраща основа розвитку крос-культурних комунікацій.

Модуль проводиться в межах виїзної сесії містами життя та праці найвидатніших науковців людства (Микола Копернік, Джордано Бруно, Галілео Галілей, Грегор Мендель: Краків-Венеція-Рим-Флоренція-Брно).

Модуль 3 (36 годин аудиторної та позааудиторної роботи).   Організація навчального процесу та інноваційні технології в освіті (за напрямками підготовки: економіка і менеджмент, психологія і педагогіка, державне управління та політологія, інформаційні технології в бізнесі).

  • Організація навчального процесу у Wyższa Szkoła Biznesu – National-Louis University.
  • Інноваційні технології в освіті.
  • Академічна мобільність студентів як органічна частина навчального процесу в європейському університеті.

Заявки надсилати на електронну пошту: confgalilei@ukr.net

Print Friendly, PDF & Email